Prachtige ruime villa met zwembad en fantastisch uitzicht in Penne

Op loopafstand van de populaire historische stad Penne ligt dit prachtige, nieuw gebouwde en zeer grote huis in de heuvels.Er zijn uitstekende uitzichten op het Majella Nationaal Park in het zuiden, La Riserva del Lago di Penne, dat deel uitmaakt van het WNF en de bergen van het Nationaal Park van de Gran Sasso e Monti della Laga in het westen.Onnodig te zeggen dat het huis op een uitstekende locatie is gelegen.
Door de rust en de prachtige omgeving voelt deze plek zo vredig aan.En toch is het bruisende Penne op loopafstand.
Rondom het huis is een ruime tuin met een betonnen zwembad.Het zwembad moet alleen nog af.Er zijn verschillende olijf noten- en fruitbomen.

De woning is onder bouwkundig toezicht gebouwd.

Beneden is er de ingang naar een zeer grote woonkamer en een keuken, er is een grote kamer met openslaande deuren geschikt als studeerkamer, een kantoor, een eetkamer of een extra slaapkamer.Dan is er een badkamer met douche en ruimte voor wasmachine en droger.Ook is er een ruime (senior) slaapkamer met openslaande deuren en een badkamer en suite.

Op de eerste verdieping bevinden zich 5 ruime slaapkamers, waarvan 3 met balkon, en 2 grote badkamers beide met bubbelbad, aparte douche, bidet en toilet.Tevens is er een ruime berging aanwezig.

Op de tweede verdieping is er een extra kamer en een zeer groot dakterras met prachtig uitzicht op de hele omgeving, het meer van Penne, de Nationale Parken en de bergen Majella en Gran Sasso.Er is plek voor een buitenkeuken op het dakterras en beneden is plek voor een buitenkeuken voorbereid.

Het hele huis is voorzien van vloerverwarming.Buiten is nog een berging/garage.Er is voldoende ruimte om meerdere auto’s te parkeren op de omheinde parkeerplaats.

Rondom het huis vindt u terrassen.U kunt voor het zwembad zitten of aan een andere kant van het huis naast de woonkamer en keuken of de slaapkamer.In de zon of in de schaduw.

De villa is nieuw gebouwd.Het is geschikt om er een Bed & Breakfast van te maken of gewoon als groot familiehuis te gebruiken, eventueel met een of meerdere vrienden/families.

Penne

De prachtige historische stad Penne is erg populair.Hier vind je alles wat je nodig hebt.Er is een ziekenhuis, een mooi stadscentrum, veel winkels, leuke pubs en verschillende goede tot uitstekende restaurants.De markt op zaterdagochtend loopt door het hele centrum en is beroemd.Er zijn diverse sportcentra, tennisbanen, groot overdekt zwembad etc.
De stad is gebouwd rond Lago di Penne, een prachtig meer met de reserve watervoorziening voor de regio, maar ook beschermde natuur.Rondom vind je veel mooie natuur in de Nationale Parken, zoals het Parco Nationale Gran Sasso e Monti della Laga, zie
De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen in verschillende moeilijkheidsgraden, bergbeklimmen, wandelen, paardrijden, fietsen etc.
Andere leuke dorpjes in de buurt zijn het mooie Loreto Aprutino, Farindola, Citta S.Angelo, Atri en vele anderen.

Pescara

Is de most important city of the region. It’s a popular beach resort with fantastic sandy beaches, the endless and lively boulevard, the new yacht harbour and the old fisherman’s harbour, the airport, the busy train and bus station. There are great museums, theatres, shopping possibilities, large numbers of good to excellent restaurants, bars and nightclubs. In the summer there are always a lot of festivals. The Trabocchi coast runs from Pescara South with its beautiful bays and the very special fishermen’s houses.

Details

Price€ 450.000
AdresC/Da Pluviano 2, Penne
Google maps42°27’38.4″N 13°54’32.6″E
foto’shttps://photos.app.goo.gl/82oaUk5VARPAipQ27
Panoramic viewsfabulous
Annexy
Size of land or garden2.500m2 (est.)
Size of property285m2
Terracey
Balcony3
Number of floors3
Bedrooms7
Bathrooms4
Central heatingy (floor heating)
Floortiled
Electricityy
Watery
Gasbig tank
Conditionready
Outside finishing plasterfinishing plaster
Furnishedy (partly)
Pooly (to be finished)

Surrounding

Beach25 min drive by car
Ski area30 min drive by car
National or Regional Park20 min drive by car
Rome150 min drive by car
Pescara40 min drive by car
Airport40 min drive by car
Train station35 min drive by car
Bus stop1 min drive by car
Local restaurants5 min drive by car
Local shops5 min drive by car
Hospital5 min drive by car