Brittoli

Foto’s: https://photos.app.goo.gl/QWRH7wfKDqBqm1oJA

12,3 ha land met huis en ruïne gelegen tussen Brittoli en Carpineto della Nora
Excellente vergezichten over de hele omgeving tot aan Adriatische Zee

Plaats: Brittoli – Carpineto della Nora
Provincie: Pescara
Regio: Abruzzo
Land: Italië

Het land ligt op een prachtige plek. Als je op zoek bent naar rust en natuur dan is dit de plek. Er is een schitterend uitzicht over de hele omgeving en op de Adriatische Zee. Er is een olijfboomgaard en beneden bij het riviertje worden truffels gevonden. Er is een bos en een eigen bron. Het land loopt helemaal door tot beneden aan de weg van Carpineto della Nora

Casa l’Oasi Verde

Er is een bewoonbaar huis (ca 185 m2). Het bestaat uit een ouder huis en een nieuwe aanbouw.
Van het oude huis moet het dak gerestaureerd worden.

Het appartement boven bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers, een keuken en een badkamer. Het appartement beneden bestaat uit een woonkamer en een eetkeuken met een open haard. Er zijn 2 slaapkamers met ieder een eigen entree en er is een aparte badkamer onder de trap. Naast het huis staat de oude ruïne.

Het project

De huidige eigenaar kocht dit land om een project te starten met houten eco chalets. (Wegens overlijden partner ging het project niet door.)

Het grote voordeel van houten chalets is dat je deze gewoon kunt bouwen.

Als je stenen huizen neer wilt zetten dan heb je meer gedoe met vergunningen en voorschriften. In principe mag je per hectare een stenen huis bouwen van 100 m2. Dat kan nog uitgebreid worden met o.a. een garage. Er zijn lokale verschillen iedere gemeente heeft eigen voorwaarden.

Brittoli

Het dorp Brittoli ligt op loopafstand van het huis. Daar vind je winkels, restaurant en bar. In de buurt zijn verder nog een aantal goede tot zeer goede restaurants. Op loopafstand is een Centro Sportivo met tennisbaan.

Dichtbij liggen de leuke dorpen Carpineto della Nora en Civitaquana.

Nationaal Park

Het land grenst aan het prachtige Nationaal Park Gran Sasso en Monti della Laga. Een schitterende natuur en een unieke fauna staat borg voor een heerlijke vakantie in de natuur. Boven in de bergen vindt je Campo Imperatore, de beroemde hoogvlakte door de Italianen ook wel “Klein Tibet” genoemd. Daar kun je heerlijk wandelen, wilde paarden, schapen en vele andere dieren tegenkomen, genieten van de wilde natuur, bloemen en kruiden plukken en met de lunch koop je wat vlees wat je zelf op de klaarstaande BBQ kunt grillen. Het smaakt daar extra lekker. Er is een ruime keuze in locale vlees- en kaas specialiteiten.

Zie http://www.gransassolagapark.it

In het zuiden kijk je op de bergen van het Parco Nazionale di Majella, eveneens een schitterende natuur.
Zie https://www.parcomajella.it/

Wintersport

De dichtstbijzijnde ski piste vind je bij l’Aquila in het westen en op Passo Lanciano in het zuiden (ca een uur rijden). Het prachtige skigebied van Roccaraso is ca 1,5 uur rijden. Langlaufen is mogelijk in Villaceliera ruim een half uur rijden.

Pescara

Is de hoofdstad van de provincie en meteen de belangrijkste stad in de regio. Hier vind je alles. Het is een populaire badplaats met haar prachtige zandstranden, eindeloze en levendige boulevard, de nieuwe marina en de oude vissershaven, het vliegveld, het drukke trein- en busstation. Er zijn fantastische musea, theaters, shopping mogelijkheden, grote aantallen goede tot zeer goede restaurants, bars en nachtclubs. ‘s Zomers zijn er altijd veel festiviteiten. Vanaf Pescara zuid loopt de Trabocchi kust met haar schitterende baaien en zeer speciale vissershuizen.

Details

Price € 145.000
Coordinaten Google Mapshttps://www.google.com/maps/search/C%2FDa+Fonte+Stefano,+65010+Brittoli,+42,3173.+13/
@42.3176224,13.8451038,172m/data=!3m1!1e3


Satelliet weergave zie je huis midden in grote hoeveelheid land. Land loopt door tot aan weg beneden in Carpineto della Nora
Google mapsgoogle maps: 42°19’02.4″N 13°51’00.8″E
Foto’shttps://photos.app.goo.gl/QWRH7wfKDqBqm1oJA
Panoramic viewsfabulous
Size of land or garden12,3 ha
Size of property185 m2
Livings2
kitchens2
Bedrooms4
Bathrooms2
Floortiled
Surrounding
Beach45 min drive by car
Ski area25 min drive by car (cross country)
National or Regional Park 5 min drive by car
Rome150 min drive by car
Pescara40 min drive by car
Airport40 min drive by car
Train station40 min drive by car
Local restaurantswalking distance
Villagewalking distance
Download PDF